Met enorm veel zin gaan onze twee JCI kamers van Maastricht de uitdaging aan om een onvergetelijk NC te organiseren. En dit gaat een gegarandeerd succes worden. Niet alleen druipt 'het Bourgondische' bij onze beide kamers er vanaf, maar weten we ook als geen ander hoe er gefeest moet worden. Dat we goed kunnen samenwerken en lol kunnen hebben, dat hebben wij al vaker laten zien. Kingsnight, nieuwjaarsborrels, Preuvenemint-borrels, en bestuursetentjes: ons is niets te gek. Wij weten wel hoe een feestje moeten bouwen. Met veel trots, enthousiasme en enorme zin, grijpen wij dan ook deze kans aan om een onvergetelijk NC neer te zetten, waar heel JCI Nederland nog jaren over zal praten. Wij gaan de lat hoog leggen, en we raden iedereen dan ook aan om dit niet te missen. Tot in oktober in Mestreech!

JCI Landen van Overmaze

 

Met veel trots vertelt elk lid van JCI De Landen van Overmaze dat ze de enige dameskamer in heel Nederland is. Misschien is dit wel iets dat onze kamer kenmerkt: een unieke club van persoonlijkheden, passies, beroepen én gecommitteerde dames die elk op een andere manier probeert haar steentje bij te dragen. Onze club, die in 1989 opgericht is door een aantal enthousiaste dames, is oorspronkelijk in het leven geroepen als oprichtingsproject met als doel  ‘de schaapjes weer terug op de Sint Pietersberg te krijgen’. 30+ jaren verder, en tientallen leden verder, reikt onze ambitie veel verder. Zo proberen wij middels verschillende initiatieven, zowel maatschappelijk bij te dragen, als onszelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Allemaal tussen de borrels, lustrumreizen, jobtalks en andere toffe activiteiten door. Kijkend naar de toekomst, heeft JCI de Landen van Overmaze als missie en visie om de nodige diversiteit en inclusiviteit te creeeren binnen haar kamer. In welke hoedanigheid, dat zijn we nog aan het onderzoeken.  Maar één ding staat vast: met onze drive, commitment én passie voor de club weten we zeker dat dit hoe dan ook een succesverhaal zal worden.

JCI Maastricht 

 JCI Maastricht opgericht in 1970 en staat garant voor vriendschap, verbondenheid en het versterken van elkaar op zakelijk en persoonlijk vlak. Wij staan landelijk bekend om onze Bourgondische stijl. Onze herenkamer kent een grote diversiteit aan leden, afkomstig uit het bedrijfsleven, horeca, publieke sector en de zorg. Informeel, actief en midden in de samenleving.

 Onze kamer maakt zich sterk voor Maastricht. Wij proberen actief positieve veranderingen te creëren, zowel door lokale initiatieven als landelijke evenementen. Daarom organiseerden wij in 2018 al het veelbesproken en legendarische 60-jarige lustrum in onze prachtige stad. Nu, exact 5 jaar later, mogen wij in samenwerking met de JCI Landen van Overmaze nogmaals een lustrumfeest verzorgen. Dit keer zelfs in combinatie met een NC! Wij zullen onze gasten wederom trakteren op een onvergetelijk JCI-weekend in Maastricht!