Heel verstandig! Wij kunnen de hotels van Amrath en de La Bergère Group warm aanbevelen. Met de code die je per mail ontvangt na aankoop van je kaart krijg je ook nog eens 15% korting.

Boeken kan via: 

Geen probleem, houden we rekening mee! Stuur ons even een mailtje en alles komt goed. Ofja, niet alles, maar wel veel (en dan vooral de zaken die betrekking hebben op je dieëtwens)

Volledig programma-tickets, zaterdag-tickets, dagprogramma-tickets, avondprogramma-tickets en  enkel-toegang-tot-het-cva-tickets.

Voor een overzicht, klik hier!

Alles vindt plaats in het centrum van Maastricht. Of in studentenjargon: ‘op kruipafstand’. Op de pagina ‘locaties en tijden’ vind je een interactieve kaart met alle info!

Dat is persoonlijk. Als je uit Gronsveld komt kan ik de fiets of benenwagen aanraden. Kom je van verder dan is de auto of trein handig. De CvA locatie is zowel per eigen als openbaar vervoer prima te bereiken.

Op de pagina ‘locaties en tijden’ vind je een interactieve kaart met de meest nabijgelegen parkeerplaatsen.

No problemo! We hebben tickets in alle smaken van de regenboog. Kijk maar eens hier.

Een track is een thema waar om heen de invulling van je zaterdagmiddagprogramma is opgebouwd. Klik hier voor meer informatie over de verschillende tracks. Let op: aan iedere track kan maar een bepaald aantal deelnemers meedoen. Boek dus snel je kaart om je favoriete track te reserveren!

Het NC is een soort liefdesbaby van JCI de Landen van Overmaze (de dames) en JCI Maastricht (de heren). Maar laat dat vooral de dames van de herenkamer en de heren van de dameskamer niet horen. Misschien is ‘kruisbestuiving’ een beter woord. Anyway, meer info hier.

Volgens wikipedia 59 tot 72 dagen. Maar waarom zoek je hier het antwoord?

Toegang tot de hier genoemde onderdelen. Het avondfeest op de zaterdag is compleet verzorgd. De officiële term is ‘all-inclusive’ maar dat associeer ik met vervelende hotels met dronken mensen dus we houden het op ‘compleet verzorgd’.

Een feestavond waarbij drank en spijs is inbegrepen. Ik kan trouwens niet garanderen dat je geen dronken mensen gaat tegenkomen.

Geen probleem! Stuur ons even een berichtje en we zetten de kaart voor je om!

Het leven zit vol met vragen. Chat GPT schijnt goede antwoorden te geven. Of anders google. Mocht je er met die twee niet uitkomen dan mag je ons altijd mailen op info@komnaarmestreech.nl

Ja, niet beloven om een FAQ-pagina op te leveren na een Vrijmibo. Verder kan ik ook van harte aanbevelen om je in te smeren voordat je de zon in gaat.