Track 1: Innovatie (uitverkocht)

Graag nemen wij jullie mee in de wonderwereld van het innovatielab MUMC (Academisch Ziekenhuis Maastricht): leer welke fascinerende oplossingen er in de medische wereld plaatsvinden en maak kennis met Stichting Five4Five. In het programma treffen jullie een rondleiding, presentaties en interactieve spellen aan. Helaas is deze track al uitverkocht!

Track 2: Cultuur (nog kaarten beschikbaar!)

Maastricht, een parel in het zuiden met een rijke cultuur. We gaan jullie een middag onderdompelen in de historie van de stad met een rondleiding door het Frontenpark en een exclusieve cursus dialect! Deze cursus is ook gevolgd door onze Koning en Koningin tijdens hun bezoek aan de stad in 2022.

Track 3: Internationaal (uitverkocht)

Het United World College opent speciaal voor jullie haar deuren op een zaterdag! Het UWC Maastricht is één van de 17 UWC’s die over de globe verspreid zijn. Naast een rondleiding zullen verschillende studenten van over heel de wereld jullie meenemen in hun nu al fascinerende levensverhaal. 
Tot slot zal Pierre Rieu, de zoon van André Rieu een keynote verzorgen.

Track 4: Surprise me! (uitverkocht)

Voor de mensen met keuzestress én de avontuurlijke geesten! Laat je verrassen door het programma van de ‘Surprise me’-track. Tip: Doe goede schoenen aan!

Senatorprogramma (nog kaarten beschikbaar)

Wij bieden alle senatoren de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusief middagprogramma. Het programma start na afloop van het cva met een uitgebreide lunch bij ‘Harbour Club Maastricht’. Na de lunch volgt een rondleiding door het nieuwste en meest authentieke stukje Maastricht: het Sphinxkwartier. Het deel van de stad waar hedendaags wonen, industrie, natuur en erfgoed en innovatie elkaar ontmoeten. We sluiten het middagprogramma af met een borrel op een unieke locatie. Hierna kan aangesloten worden bij het reguliere avondprogramma; we kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen op het lustrumfeest. 
 
Voor het Senatorprogramma zijn aparte tickets te koop.

Tijdens het kopen van je kaarten kan je de track aangeven. Ben er op tijd bij want de tracks kennen een maximaal aantal deelnemers!